Olaf & Elsa

Sfeervolle Disney parade in Winkelcentrum Putten

on december 11 | in Nieuws | door | with No Comments

Het vervolg op het succes van Olaf & Elsa

Het was ongekend hoeveel kinderen tijdens het Winterfeest vorig jaar Olaf & Elsa wilden ontmoeten. Honderden kinderen, waarvan een heleboel verklede kleine Elsa’s, kwamen speciaal naar het Kinderplein om op de foto te gaan met Olaf of Elsa. Voor hen is er goed nieuws. Olaf & Elsa zijn ook dit jaar tijdens het Winterfeest aanwezig. En… ze nemen zoveel vriendjes mee dat ze de bezoekers kunnen trakteren op een complete Disney parade!

Kindcentrum Putten

Sinds vorig jaar verzorgt KindCentrum Putten leuke en verassende kinderactiviteiten als onderdeel van de evenementen van Winkelcentrum Putten. Zij bouwen daarvoor een heel plein om tot een Doe & Beleef plein in de sfeer en het thema van het evenement.

Dit jaar wordt tijdens het Winterfeest het pleintje bij Van Ganswijk in Winter Wonderland sferen gebracht. Hiermee belooft het voor de kinderen weer een groot feest te worden! Ze kunnen naar hartenlust spelen, knutselen, ijshakken en marshmallows smelten bij het kampvuur met Olaf & Elsa. Dit jaar ontmoeten ze ook vele andere Disneyfiguren De Eyecatcher op het kinderplein is de reusachtige SnowGlobe waar je een mooi familiekiekje kunt maken. De SnowGlobe is mede mogelijk gemaakt door Van den Brink & Schuiteman Assurantiën uit Putten.

Disney parade

KindCentrum Putten heeft naast Olaf en Elsa o.a. ook Anna, Bella, Assepoester, Sneeuwwitje, Mickey & Minnie Mouse uitgenodigd. Ook Bartje rijdt mee in de parade, het inmiddels bekende paardje van de Dierenkliniek Achterstraat. Om 14:30 en 18:30 uur kun je ze bewonderen tijdens de Disneyparade in het centrum van Putten. Tijdens de 2e Disneyparade kunnen alle kinderen aansluiten met de Ballonnen-Glow-optocht vanaf het Kinderplein. Na de parades kun je uiteraard nog even op de foto met één van de Disneyvrienden in de SnowGlobe.

Zie voor uitgebreide informatie en het programma: www.winkelcentrumputten.nl/winterfeest-putten-2017.html

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook