Smaakvol Putten 2018

Smaakvol Putten 2018

on augustus 6 | in Evenementen | door | with No Comments

Smaakvol Putten wordt weer heerlijk!

Zaterdag 11 augustus wordt het evenement Smaakvol Putten 2018 georganiseerd. Het culinaire evenement beloofd weer erg leuk te worden. Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven. Het thema van Smaakvol Putten is dit jaar ‘Kleurrijk’.

Puttense horecaondernemingen laten voor slechts €1,-, € 2,- of € 3,- de bezoekers iets lekkers proeven. Op deze manier promoten de ondernemers hun etablissement en kan de bezoeker zich oriënteren op de culinaire kant van Putten. Tijdens het evenement zullen de gerechtjes worden beoordeeld door een jury die op smaak en kwaliteit van het gerechtje en op de uitstraling van de kraam en het personeel zullen letten. De winnaar zal naar huis gaan met de prestigieuze Zilveren Peul.

Tijdens het evenement zullen er naast de foodstands van de horeca ook leuke activiteiten worden verzorgd door verschillende winkeliers, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan kookdemonstraties, geur en smaaktesten of tips over het aankleden van een mooie eettafel. Ook is het mogelijk om tijdens Smaakvol Putten te zien hoe eten wordt gemaakt met een 3D Foodprinter. Op het pleintje bij het Boekpunt kan je ontdekken hoe het is om insecten te eten.

Bij de eerste 1000 hapjes die verkocht worden ontvangen de bezoekers een gratis lootje waarmee leuke prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende restaurants.
Het evenement wordt opgeluisterd met gezellige live-muziek van ‘De Zaak’ en ‘Niveo’ en leuke kinderactiviteiten.

Smaakvol Putten vindt plaats op zaterdag 11 augustus 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Programma Smaakvol Putten 2018

Programma Smaakvol Putten 2018

Plattegrond Smaakvol Putten 2018

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook