Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Boom van Hoop

Nieuw tijdens het Winterfeest: Boom van Hoop

Op initiatief van Sanne Koetsier (NOW Fashion) staan we tijdens het Winterfeest ook even stil bij iedereen die eenzaam is, wat hulp kan gebruiken of kan geven of op een andere manier tijd voor elkaar hebben. Dat doen we door middel van een "Boom van Hoop". In de boom hangen wenskaarten. Sommige zijn blanco en geven je alle ruimte, andere bevatten tekst die door bezoekers aangevuld kunnen worden.

Wat kun je in de boom hangen?

In de boom kun je wensen voor een ander hangen. Pak een lege wenskaart, schrijf je wens er op en hang de kaart in de boom. Dat mag een wens in het algemeen zijn, maar ook heel specifiek voor je medemens of misschien wel iemand persoonlijk.

Wat kun je uit de boom halen?

In de boom hangen kaarten waarop de wensen al deels zijn geschreven en die je alleen nog maar op de stippellijntjes hoeft in te vullen om er een concrete wens van te maken. Wenskaarten met teksten zoals "Ik ga op bezoek bij ........" of "Met Kerst nodig ik ........ uit". Iedereen is vrij om zo'n kaart uit de boom te halen en kan thuis op de stippellijn de naam van iemand invullen. Zodat je er in alle rust over na kunt denken wat je voor iemand kunt betekenen. En wanneer je dat dan ook nog concreet weet te maken dan maak je een medemens echt heel blij.

Koffie en koffiemokken

Bij de Boom van Hoop zijn vrijwilligers van Mozaiek033 aanwezig. Zij schenken koffie en bieden een luisterend oor. Er zijn 100 koffiemokken om weg te geven. Aan deze mokken hangt een kaartje met aan de ene kant de tekst "Mijn luisterend oor voor jou" en aan de andere kant de tekst "Koffie date". Ken je iemand in je omgeving die een luisterend oor kan gebruiken? Neem dan zo'n mok mee naar huis. Je brengt er mooie gesprekken mee op gang.

Je vindt de boom op het pleintje bij de pomp.

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg woensdag 1 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg za 15 juni - za 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg za 27 juli - za 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur