Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
WCP en VVV ondertekenen contract

WCP en VVV continueren samenwerking voor de organisatie van de evenementen

De ondernemers in Winkelcentrum Putten vinden het belangrijk dat het centrum bruist! De winkeliers geven het winkelend publiek en de toerist graag een prettig gevoel door de gastvrijheid, kwaliteit en door een fijne beleving te bieden. Zij hebben de afgelopen maanden een evenementenprogramma samengesteld dat daar zeker aan zal bijdragen. Er worden in 2020 weer mooie evenementen georganiseerd.

Door de vele zelfstandige ondernemers zijn er veel mooie eigentijdse winkels met verrassend assortiment. Tijdens het winkelen in Putten wordt je geïnspireerd door mooie collecties en krijg je persoonlijk advies op het gebied van fashion, wonen, schoenen en uiterlijke verzorging. Ook kun je nog steeds gratis parkeren.

‘In combinatie met mooie evenementen maakt het dat een dag shoppen in Putten, een dag genieten is!’, aldus Henri Stoffelsen (voorzitter WCP). ‘Dit jaar zijn we weer de samenwerking aangegaan met VVV Putten+. Zij zullen in opdracht van Winkelcentrum Putten de evenementen organiseren. Veel vertrouwde WCP evenementen zijn terug te vinden op de evenementenkalender. Zo is de organisatie al druk met de voorbereidingen voor o.a. Trendzz, KIEK es Putten en zelfs al met het Winterfeest.'

Het eerste evenement wat nu op de planning staat is Putten Ruimt Op! waarbij de ondernemers hun restanten van de winter collectie aanbieden tegen lage prijsjes. Particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen die het leuk vinden om aan te haken bij een evenement met een passende activiteit óf een leuk idee kunnen contact opnemen.

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg wo 1 mei - vr 31 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
13:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur