Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Omruildagen WCP Spaarkaart

Nieuw spaarsysteem, nieuwe spaarpassen

Sinds 2008 kennen we in Putten de WCP Spaarkaart. Bij circa 50 winkels kun je punten sparen en weer inwisselen. Zonder moeite spaar je zo een saldo op waarmee je jezelf kunt trakteren op iets lekkers of een leuk cadeau! Met bijna 10.000 spaarders is de WCP Spaarkaart een groot succes in Putten. Het systeem dat al 15 jaar in gebruik is werkt nog goed, maar nu is het tijd om over te stappen naar een moderner systeem. Met alle daarbij komende voordelen en klaar voor de toekomst.

Bij het nieuwe spaarsysteem horen nieuwe spaarpassen. Daarom worden alle passen gratis vervangen.

Voordelen van het nieuwe systeem

  • Werkt sneller
  • Je kunt online je saldo bekijken en doordat de transacties real-time verwerkt worden is het saldo dat je ziet altijd actueel
  • Geen chip meer die stuk kan gaan
  • Geschikt voor gebruik in loyalty apps zoals OK of Stocard

Oude WCP Spaarkaart gratis omruilen

Op 20, 21 & 22 april ruilen we in een feestelijke setting alle kaarten om. Dit doen we in het voormalige Miller & Monroe pand (Verlengde Dorpsstraat 1). We nemen de oude kaart in, je ontvangt direct je nieuwe kaart en de punten worden in de weken na de omwisseldagen voor je overgezet op je nieuwe kaart.

De nieuwe kaart kun je direct gebruiken bij de spaarkaart acceptanten. Op de website vind je altijd het actuele overzicht van de deelnemende bedrijven.

Belangrijk om te weten

  • Ben je op de omruildagen niet in de gelegenheid om je pas om te wisselen? Dan kun je deze later op enkele punten in het centrum alsnog omwisselen. Waar dat kan maken we na de omruildagen bekend.
  • Vanaf 24 april kun je met de oude pas niet mee bij de acceptanten terecht. Vanaf die datum accepteren zij uitsluitend de nieuwe passen. Wil je verder sparen of je saldo besteden? Dan moet eerst de kaart omgewisseld worden.

LET OP:

Je kunt de oude kaart tot en met 31 maart 2024 laten vervangen. Doe je dat niet, dan komt na 31 maart 2024 het saldo van je oude kaart te vervallen.

Voorkom dat je WCP Spaarkaart onbruikbaar wordt en kom naar de omwisseldagen op 20, 21 & 23 april in het voormalige pand van Miller & Monroe. Zo spaar je supersnel weer verder. Zet het vast in je agenda, dan kun je het niet vergeten.

Afbeelding van de nieuwe WCP Spaarkaart

Agenda

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024