Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Burgemeester Lambooij ruilt eerste WCP Spaarkaart om

Putten stapt over op moderner spaarsysteem: Gratis omruilen WCP Spaarkaart

Na 15 jaar trouwe dienst is het tijd voor vernieuwing van de WCP Spaarkaart in Putten. Het huidige systeem heeft de afgelopen jaren meer dan 11.000 spaarders geholpen om bij circa 50 winkels punten te sparen en weer in te wisselen. In totaal zijn er ruim 92 miljoen punten gespaard en ruim 70 miljoen punten weer verzilverd. Nu is het tijd voor een moderner systeem dat sneller werkt en klaar is voor de toekomst.

Om dit te realiseren, moeten alle spaarkaarten worden omgeruild voor het nieuwe systeem. In drie dagen tijd willen we zoveel mogelijk passen omruilen. Burgemeester Lambooij opende vanmorgen de omruildagen door als eerste zijn pas om te ruilen. Het nieuwe systeem werkt real-time en de passen zijn geschikt voor gebruik in een loyalty app, zoals OK en Stocard.

Consumenten kunnen hun oude spaarkaart tot en met zaterdag gratis omruilen in het voormalige pand van Miller & Monroe. De nieuwe kaart kan direct worden gebruikt. Vanaf maandag 24 april kan er met de oude kaart niet meer worden gespaard.

De vervanging van het spaarsysteem brengt kosten met zich mee, die worden gedragen door de sponsoren Gemeente Putten, Putten Modedorp, VVV Putten, Broekhuis Autobedrijven en Heinen Delftsblauw. Het nieuwe systeem biedt voordelen voor zowel consumenten als winkeliers. Het is sneller, effici├źnter en klaar voor de toekomst.

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg wo 1 mei - vr 31 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
13:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur