Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Consumenten ruilen hun WCP Spaarkaart om

In drie dagen ruim 6.500 WCP Spaarkaarten vervangen

Op 21, 22 en 23 april konden houders van een WCP Spaarkaart hun kaart gratis omruilen voor de nieuwe kaart, geschikt voor gebruik in een loyalty app zoals OK en Stocard. In drie dagen tijd zijn ruim 6.500 spaarkaarten vervangen, wat aangeeft hoe populair de WCP Spaarkaart nog steeds is.

Consumenten die niet in de gelegenheid waren om hun spaarkaart tijdens deze dagen om te ruilen, kunnen de kaart alsnog gratis omruilen bij Beadare Beads & Jewelry (Kerkstraat 32) en VVV Putten+ (Kerkplein 15). Op deze locaties blijft het omruilen mogelijk tot 31 maart 2024.

Met de oude WCP Spaarkaart kan niet meer worden gespaard, maar het spaarsaldo blijft geldig tot 31 maart 2024. Het is dus belangrijk om de kaart tijdig om te ruilen. Het vernieuwde systeem biedt tal van voordelen, waaronder real-time verwerking en geschiktheid voor gebruik in diverse loyalty apps.

De vervanging van het spaarsysteem brengt kosten met zich mee, maar deze worden gedragen door onze sponsoren Gemeente Putten, Putten Modedorp, VVV Putten, Broekhuis Autobedrijven en Heinen Delftsblauw. Het nieuwe systeem biedt vele voordelen en is klaar voor de toekomst. Wij willen graag alle consumenten bedanken voor hun medewerking bij de overstap naar het nieuwe WCP Spaarkaart systeem.

Agenda

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024