Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Hakim Traïdia

Hakim Traïdia treedt op tijdens BOOM IN' Putten

Op zaterdag 13 juli organiseert Winkelcentrum Putten de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival. Het hele gezin is welkom voor een middag vol optredens en activiteiten. Kom ontdekken bij de Burgemeester van Buiten, maak je eigen VDBS Bijenhotel, timmer je eigen Rabobankje of ga op de foto met Koning Bos. Dit jaar komt Hakim, bekend van Sesamstraat, optreden.

Kinderactiviteiten & Straattheater

De hele middag is er van alles te doen en beleven. Kindcentrum Putten is traditiegetrouw aanwezig, de burgemeester van buiten leert jou kampvuurtjes maken in een blikje, bij de Rabobank kan je timmeren en maak samen met VDBS je eigen Bijenhotel en ‘red de bij!’. Met een vijzel en kruiden produceer je een echte bomenthee bij Pluk & Proef en HoutTerug maakt de mooiste gezichtjes met schmink. Je kan muziek maken, kijken naar straattheater en naar de gratis voorstelling van Hakim.

Hakim Traïdia

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater‐ en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Agenda

Kassabonnenactie

WCP Kassabonnenactie za 1 mei - ma 31 mei 2021

Smaakvol Putten

Ober run tijdens Smaakvol Putten zaterdag 12 juni 2021
11:00 - 17:00 uur

KIEK ES Putten

Kiek es! Meisje kliedert met verf zaterdag 17 juli 2021
13:00 - 17:00 uur