Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Beeld in etalage bloemenwinkel

EtalageKunstRoute in Winkelcentrum Putten

Van kunst met een kleine “k”, kunst met een grote “K” en alles wat daar tussen zit. Je vindt het in de etalages in Winkelcentrum Putten. Van 25 januari t/m 4 maart exposeren Puttense kunstenaars hun werken in de etalages van ruim 40 winkels. Hierdoor ontstaat een mooie kunstetalageroute in het winkelcentrum.

Puzzeltocht

Hou je van kunst dan kun je dus je hart ophalen tijdens het winkelen. Wil je optimaal genieten van de kunst? Doe dan mee met de puzzeltocht. Deze staat vol met leuke vragen en leidt je langs alle kunstwerken. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen.

De formulieren voor de puzzeltocht zijn verkrijgbaar bij La Culina (Kerkstraat 17) en De Lichtster (Dorpsstraat 83). De ingevulde puzzeltocht formulieren kunnen bij deze winkels ook weer worden ingeleverd.

VrijKunstenaarsSoos

De kunstetalageroute is een initiatief van de VrijKunstenaarsSoos, een groep lokale kunstenaars die af en toe bijeenkomen en daarbij van gedachten wisselen over hun werken, activiteiten en ideeën met elkaar te delen.

“Je hoeft niet alles mooi te vinden. Maar wordt dan niet boos en loop niet weg. En bedenk, als je het niet mooi vindt, dat het dan misschien wel interessant kan zijn. Iemand heet het toch maar gemaakt en heeft er een bedoeling mee.”

- Pierre Jansen (1926-2007), de eerste kunst-uitlegger op de Nederlandse televisie

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg woensdag 1 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg za 15 juni - za 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg za 27 juli - za 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur