Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Richard van der Poll met camera bij VVV

De winkelstraten waren stil, maar achter de voordeuren gebeurt genoeg. Accent ging bij veel winkels langs om te filmen en Winkelcentrum Putten koppelt daar een leuke winactie aan. Want hoe is het de ondernemers vergaan tijdens de lockdown? Een levend centrum vindt Richard van der Poll (eigenaar Accent) super belangrijk en daarom zet hij de winkeliers in de spotlight. “Ik heb gewoon echt de winkels van dichtbij gezien en de ondernemers gesproken. Er is enorm veel energie en positiviteit bij de ondernemers!”

Accent creëert online etalage voor ondernemers

Richard van der Poll kwam met het initiatief om de winkeliers te filmen, VVV Putten pakte het enthousiast op en WCP koppelde er direct een gave winactie aan. De komende weken komen van de deelnemende winkels filmpjes online. Van modewinkel en stoffenwinkel tot interieurwinkel, ze staan er allemaal op. Vanaf 19 maart kun je ze bekijken.

Kans op mooie prijzen

Let op! Vanaf a.s. vrijdag 19 maart zijn er elke dag 2 filmpjes te zien via de social media (Instagram en Facebook) van het WCP. In elk filmpje zit een letter verstopt. Heb jij alle 21 letters verzameld? Dan kun je het het deelnameformulier gebruiken om de gevonden zin door te geven en maak je kans op mooie prijzen. Onder de inzenders worden vijf WCP Cadeaukaarten t.w.v. € 50 verloot. Zorg ervoor dat je de oplossing uiterlijk vrijdag 2 april hebt ingezonden.

Over Accent

De filmpjes zijn gesponsord door Accent. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring in online en offline communicatie. Van idee tot realisatie voor o.a. belettering, drukwerk en websites. Accent levert alles op maat en denkt graag met je mee!

Agenda

Puttens Spektakel

middeleeuwse-muziekanten.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024

Mode en Trenddag

Catwalk in de winkelstraat tijdens de Mode & Trenddag in Putten zaterdag 14 september 2024
11:00 - 17:00 uur