Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Twee handen op een wandelstok

Het is weer tijd voor de Mantelzorgwaardering van de gemeente Putten

Dus, heb je iemand die voor jou zonder geld te vragen zorgt, of ben jij diegene die dat doet? Vind je dat ze een schouderklopje verdienen? Vraag dan de Mantelzorgwaardering ter waarde van €100 aan.

Mantelzorgers die in 2023 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp hebben verleend, kunnen die waardering aanvragen via de website van Welzijn Putten.

Kies zelf: geld op je bank of extra geld op je WCP Spaarkaart

Als je in aanmerking komt, krijg je van de gemeente Putten €100. Je mag kiezen: of het geld op je bankrekening of als tegoed op de WCP Spaarkaart. Kies je voor de WCP Spaarkaart, dan krijg je nog eens tien euro extra. En weet je wat het mooie is? Als je nog geen spaarkaart hebt, krijg je die er gratis bij. Met dat tegoed kun je shoppen bij ongeveer 50 aangesloten bedrijven.

Aanmelden voor vrijdag 27 oktober

Je kunt je tot vrijdag 27 oktober voor de mantelzorgwaardering aanmelden. Het maakt niet uit of je de mantelzorger bent of degene die wordt vertroeteld. Maar onthoud wel, je moet elk jaar opnieuw aan de bel trekken.

Voor de jonge mantelzorgers tussen 6 en 17 jaar is er ook wat leuks: €75 in de knip en een toffe activiteit.

Mantelzorg is onbetaalbaar

Laten we duidelijk zijn, mantelzorg is niet met geld te meten. De mantelzorgwaardering is gewoon een mooie blijk van waardering van de gemeente Putten. En die extra tien euro op de WCP Spaarkaart? Dat is gewoon een manier waarop de aangesloten ondernemers zeggen: "Mantelzorgers, jullie zijn kanjers!"

Agenda

Puttens Spektakel

middeleeuwse-muziekanten.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024

Mode en Trenddag

Catwalk in de winkelstraat tijdens de Mode & Trenddag in Putten zaterdag 14 september 2024
11:00 - 17:00 uur