Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Henri Stoffelsen (WCP) overhandigt symbolisch een WCP Spaarkaart aan Peter Hopman (Broekhuis Autobedrijven)

WCP punten sparen en verzilveren bij Broekhuis autobedrijven

Drie vestigingen van autobedrijf Broekhuis zijn aangesloten bij het spaarsysteem van Winkelcentrum Putten: de welbekende en populaire WCP Spaarkaart.

Klanten van de twee Broekhuis-vestigingen in Harderwijk en de vestiging in Nijkerk kunnen met de WCP Spaarkaart punten sparen voor korting. De punten zijn - naast dat ze verzilverd kunnen worden bij Broekhuis - ook te verzilveren bij de bijna 50 deelnemende Puttense winkels en bedrijven. Vestigingsdirecteur Peter Hopman (foto, links) van Broekhuis Ford Nijkerk en Henri Stoffelsen namens Winkelcentrum Putten kwamen bijeen voor het hoofdkantoor van Broekhuis aan Vanenburgerallee 3 in het prachtige buitengebied van Putten om de samenwerking op beeld vast te laten leggen.

Mobiliteit

Vestigingsdirecteur Peter Hopman van Broekhuis Ford Nijkerk is enthousiast over de WCP Spaarkaart: ,,Het spaarsysteem brengt mensen in beweging. Dat doet Broekhuis ook en dit inmiddels al ruim 90 jaar. Van een plaatselijke autogarage zijn wij in die jaren uitgegroeid tot een complete aanbieder van mobiliteit, dus ook voor andere vervoersmiddelen zoals fietsen en campers kan men bij ons terecht.”

DNA behouden

Ondanks de groei van het bedrijf is het DNA van Broekhuis dat van een familiebedrijf gebleven. Peter: ,,Daarom ondersteunen we graag lokale initiatieven en de WCP Spaarkaart is hier een goed voorbeeld van. Het hoofdkantoor van Broekhuis staat sinds een paar jaar in het prachtige buitengebied van Putten. Hoe mooi is het dat mensen uit die omgeving kunnen meedoen aan iets waar wij Nederlanders dol op zijn, namelijk sparen voor korting.”

Spaarpunten

Komt u bij Broekhuis voor een onderhoudsbeurt of koopt u een auto? Dan loopt het aantal spaarpunten snel op. Interesse? Maak een afspraak bij uw Broekhuis vestiging in Harderwijk of Nijkerk. Neem uw WCP Spaarkaart mee en profiteer!

Adressen Broekhuis-vestigingen

Broekhuis Opel-Peugeot-Fiat-Hyundai Harderwijk Lorentzstraat 17, 3846 AV Harderwijk, Broekhuis Volvo-Ford Harderwijk Zuiderbreedte 40 - 42, 3845 MC Harderwijk, Broekhuis Opel-Ford Nijkerk Ambachtsstraat 17a, 3861 RH Nijkerk of kijk op de Broekhuis website.

Agenda

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024