Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Opel Blitz brandweerauto uit 1954 van gemeente Putten

Enkele enthousiaste autoliefhebbers gezocht voor "Putten op wielen"

Op zaterdag 10 juni kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen in Winkelcentrum Putten. In de winkelstraten en op een deel van het Kerkplein zullen niet alleen oldtimers hun opwachting maken, maar zijn ook diverse motoren, modernere auto’s, kitcars en zelfs een heftruck uit 1967 te zien zijn. 

Diverse deelnemers doen ook mee aan een concours d’élégance. Een ladyspeaker zal bezoekers meer informatie geven over de betreffende voertuigen voordat zij naar hun toegewezen plek rijden. Een vakkundige jury zal tijdens het evenement de deelnemende voertuigen beoordelen en aan het eind van de dag een winnaar bekend maken. 

Om tijdens deze dag alles in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar enkele enthousiaste autoliefhebbers, die willen helpen om de deelnemers te ontvangen aan het begin van het evenement, en hen wil begeleiden naar hun plek in of rondom het centrum. Hier staat uiteraard een gepaste vergoeding tegenover en wordt de lunch verzorgd door de organisatie. 

Voor vragen en aanmelden stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel je naar 0341-351777.

 

Agenda

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
11:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024