Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Sfeerimpressie nieuwe feestverlichting Winkelcentrum Putten

Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten!

Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door ouderdom en stormschade was het niet langer veilig te gebruiken. Maar goed nieuws: er staat een frisse start op de planning!

Tijdelijke noodoplossing

Tijdens de feestseizoenen van 2022 en 2023 hebben we een tijdelijke noodoplossing voor de feestverlichting toegepast. Tegelijkertijd zijn op verschillende plekken in het centrum nieuwe ideeën, zoals verlichting in de bomen, getest. Een voorproefje van wat komen gaat!

Samenwerking met gemeente Putten en een nieuw verlichtingsplan

Samen met de gemeente hebben we een ambitieus verlichtingsplanplan uitgewerkt. De herinrichting van de winkelstraten en pleintjes biedt een uitgelezen kans om openbare verlichting, sfeerverlichting, en feestverlichting perfect op elkaar af te stemmen. Het belooft een bijzonder sfeervol geheel te worden!

Kringloopwinkel OverNodig en Rabobank Randmeren schenken steun

Voor de nieuwe feestverlichting is een investering van ruim € 60.000,- nodig. Een bedrag dat niet binnen het reguliere budget van de ondernemers (SOP/WCP) past. Gelukkig hebben lokale partners ons een helpende hand geboden.

Met trots kunnen we melden dat Kringloopwinkel OverNodig € 15.000 bijdraagt aan de feestverlichting. Daarnaast heeft Rabobank Randmeren, ter gelegenheid van hun 125‑jarig jubileum, een duurzaamheidsbijdrage van € 8.000 toegekend. Dankzij deze gulle steun kunnen al onze plannen nu werkelijkheid worden!

Een stralend toekomstbeeld

Dankzij de genereuze bijdragen van deze lokale partners kunnen we onze dromen verwezenlijken. De herinrichting van de straten en pleintjes start na de bouwvak. Eind dit jaar wordt het eerste deel van de nieuwe feestverlichting in gebruik genomen. En wanneer eind volgend jaar de herinrichting is voltooid zullen de straten en pleintjes oplichten in een betoverende mix van openbare verlichting, sfeerverlichting en feestverlichting. Kortom, een stralend toekomstbeeld waar we allemaal naar uitkijken!

Agenda

Puttens Spektakel

middeleeuwse-muziekanten.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Putten ruimt op!

putten-ruimt-op.png do 22 aug - za 24 aug 2024

Mode en Trenddag

Catwalk in de winkelstraat tijdens de Mode & Trenddag in Putten zaterdag 14 september 2024
11:00 - 17:00 uur