Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Wethouder Koekkoek zet de nieuwe website van Winkelcentrum Putten online

Nieuwe website maakt bedrijven beter vindbaar

Winkelcentrum Putten heeft een nieuwe website. Tijdens de laatste ledenvergadering van de ondernemersvereniging werd deze door wethouder Koekkoek online gezet. Met de nieuwe website is de basis gelegd om in de toekomst ook online consumenten en ondernemers beter van dienst te zijn.

De vermeldingen van winkels, horeca en dienstverleners zijn op de nieuwe site aanmerkelijk verbeterd. Het is eenvoudiger geworden bedrijven te zoeken en de website is zo ingericht dat alle vermeldingen identiek worden weergegeven. Zoeken kan zowel op bedrijfsnaam, branche als deelname aan het WCP Spaarkaartprogramma. Dankzij een koppeling met Google Maps is het voor bezoekers mogelijk direct een routebeschrijving op te vragen.

Evenementen Winkelcentrum Putten

Aan de vermelding van evenementen is ook het nodige verbeterd. Bezoekers kunnen een compleet overzicht bekijken of bladeren van evenement naar evenement. Voor herhalende evenementen zoals de Mode & Trenddag of het Winterfeest is het nu mogelijk al vast te kijken wanneer de volgende editie van het evenement is. Een veel gehoorde vraag van veel toeristen, zodat ze tijdig een huisje voor die periode kunnen reserveren wanneer zij het evenement nogmaals willen bezoeken.

WCP Spaarkaart

Voor de bijna 9.000 consumenten die een WCP Spaarkaart hebben zijn er ook verbeteringen. Het is nu makkelijker te zien bij welke ondernemers zij met hun spaarkaart terecht kunnen. De mogelijkheid om online het spaarsaldo te bekijken is uiteraard in de nieuwe website ook weer aanwezig. Wie nog geen WCP Spaarkaart heeft kan deze nu eenvoudig via de website aanvragen.

Nieuwsbrief Winkelcentrum Putten

De nieuwe website voorziet ook in een mailsysteem. Middels een nieuwsbrief kunnen we je beter informeren over nieuws uit het centrum en evenementen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt je onderaan deze pagina al vast aanmelden voor de nieuwsbrief. Maak je geen zorgen over ongewenste reclame, we blijven graag relevant voor je.

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg wo 1 mei - vr 31 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
13:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur