Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Suzanne van den Bor (VVV) & Henri Stoffelsen (WCP)

VVV en WCP zetten samenwerking organisatie evenementen ook in 2019 voort

De ondernemers van Winkelcentrum Putten slaan ook dit jaar hun handen ineen om het centrum van Putten te laten bruisen. Dit doen zij door een grote diversiteit aan mooie en verrassende winkels te bieden waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid voorop staan in combinatie met mooie evenementen.

Veel mensen doen tegenwoordig hun aankopen via internet maar vinden het ook nog steeds heel fijn om gezellig te winkelen, lekker een hapje te eten en gezellig te slenteren in het dorp. ‘Daarom hopen we ook dat mensen hun aankopen blijven doen bij de plaatselijke ondernemers zodat zij kunnen blijven bestaan’, aldus Henri Stoffelsen (voorzitter WCP). Veel leegstand is niet goed voor de sfeer in een centrum. Het is fijn dat er in Putten veel ondernemers zijn die mee gaan met de tijd, hun inrichting vernieuwen en o.a. hiermee zorgen voor een aantrekkelijk sfeervol winkelcentrum.

Dit jaar zullen weer veel vertrouwde WCP evenementen terug te vinden zijn op de evenementenkalender. Zo is de organisatie al druk met de voorbereidingen voor o.a. BOOM IN, Fratsen en het Muziek Terras. Na het succes van vorig jaar belooft BOERin ook dit keer weer een spektakel te worden waarbij het centrum bol staat van activiteiten op het gebied van het leven op de boerderij en de boerencultuur.

Ook is er nagedacht over de spreiding van de evenementen. “Door Smaakvol Putten dit jaar in juni te organiseren willen we het evenementen seizoen verlengen en mensen een langere tijd laten genieten van het mooie dorp Putten”. Bezoekers kunnen dit jaar genieten van heerlijke Internationale gerechten tijdens het culinaire evenement. Het eerste evenement wat nu op de planning staat is Trendzz waarbij prachtige modeshows en verrassende presentaties te zien zijn met de nieuwste trends.

Particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen die het leuk vinden om aan te haken bij een evenement met een passende activiteit óf een leuk idee kunnen contact opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg wo 1 mei - vr 31 mei 2024

Putten op wielen

vw-kever-marktplein-putten.jpg zaterdag 15 juni 2024
13:00 - 15:00 uur

Puttens Spektakel

compagnie-with-balls.jpg zaterdag 27 juli 2024
13:00 - 17:00 uur